Ügyfélablak

Ilyen volt – ilyen lett a Bessenyei utca

AngyalZÖLD 3.0
Ilyen volt - ilyen lett
Közterületek, parkolás

A Bessenyei utca nyugati felújításával egy régi, rossz állapotú burkolat újulhatott meg ismét a XIII. kerületben. A Kárpát utca – Pozsonyi út közötti szakaszon útszakaszon valósult meg a beruházás járdafelújítással egybekötve. A kivitelezés a közelmúltban készült el. Ilyen volt - ilyen lett rovatunkban elkészült beruházásokat, felújításokat, átalakításokat mutatunk be Önöknek. Megtekinthetik, milyen volt aktuális témánk régen, és milyen lett az elkészülést követően.

Régi, rossz állapotú burkolat cseréje indokolta a beruházást a Kárpát utca – Pozsonyi út közötti szakaszon. Emellett a járda állapota miatt is indokolt volt a beruházás.

Ilyen volt a Bessenyei utca:

Az aszfaltozásra június második felében került sor, melyet követően a burkolati jeleket is felfestették. A beruházás keretében két gyalogátkelő burkolati megújítására is sor került a közlekedésbiztonság javítása érdekében. A Bessenyei utca – Újpesti rakpart és a Bessenyei utca – Kárpát utca csomópontban a meglévő gyalogos átvezetést újrafestettük.

Az útburkolat felújítása mellett a Bessenyei utca északi oldali járda gyalogos felületét felújítottuk, térkőburkolatúra építettük át, megtartva a járda eredeti szélességét.

A zöldfelületeken az északi oldal mellett ápolási munkákat végeztünk.

A kivitelezés július elejére elkészült. Ilyen lett a Bessenyei utca:

A XIII. Kerületi Önkormányzat AngyalZÖLD 3.0 stratégiájáról ITT olvashat további részleteket.

Tavaly összesen 1540 méter hosszan újítottunk fel utakat a XIII. Kerületi Önkormányzat beruházásában.

Már zajlik a Katona József utca felújításának negyedik üteme, ahogy eddig, ezúttal is zöldítéssel egybekötve.

Amennyiben észrevétele, kérdése van, itt megteheti.