Ügyfélablak

Idén is pályázhatnak a lakóközösségek az Udvarzöldítési Pályázatra és az LZVP-re

AngyalZÖLD 3.0
Közterületek, parkolás
Pályázati hírek

Megjelentek a 2024. évi zöldterületi pályázataink. Várjuk a beadványokat a Lakossági Zöldterület-védnökségi Pályázatra és az Udvarzöldítési Pályázatra egyaránt.

A XIII. Kerületi Önkormányzat minden évben pályázati úton is segíti a zöldterületek szépítését, gondozását. A kerületi társasházak és lakásszövetkezetek számára támogatást nyújtunk a környezetükben lévő területek zöldítéséhez. Azok a lakóközösségek pályázhatnak, melyek vállalják, hogy fejlesztik, gondozzák zöldterületeiket.

A Lakossági Zöldterület-védnökségi Pályázatot idén 22. alkalommal, az Udvarzöldítési Pályázatot pedig 9. alkalommal írta ki a XIII. Kerületi Önkormányzat annak érdekében, hogy támogassa a lakosság aktív szerepvállalását a zöldterületek szépítésében.

A 2024. évi Lakossági Zöldterület-védnökségi Pályázatra február 12-ig várjuk a pályázatokat. A támogatási összeg mértékét a védnökségbe vont terület mérete határozza meg. Minden benyújtott érvényes pályázat támogatásban részesül, melynek összege 40.000 Ft és 400.000 Ft közötti lehet. A pályázat részletei ITT olvashatók.

A Lakossági Zöldterület-védnökségi pályázatot online is beadhatják az Ügyfélablakon keresztül.

Az Udvarzöldítési Pályázat keretében társasházanként 500.000 – 1.500.000 forint közötti összegre pályázhatnak a kerületi lakóközösségek, több ingatlan közös fejlesztését megvalósító projekt esetében 3.000.000 forint a felső határ. A benyújtási határidő március 31. A pályázat részleteit ITT találják.

A Lakossági Zöldterület-védnökségi Pályázatunk keretében újult meg a két alábbi kert is korábbi években.

Az Udvarzöldítési Pályázat keretében fejlesztette a lakóközösség a két alábbi udvart is a XIII. kerületben.

További pályázati információk ITT érhetők el.