Ügyfélablak

Elkészült a Gergely Győző utcai átvezetés

Közterületek, parkolás

A közlekedésbiztonság javítását, a gyalogosforgalom segítését szolgálja a Gergely Győző utca és a Tátra utca kereszteződésében a kiemelt átvezetés. A beruházás elkészült, a járdaszinttel egy szintbe került átvezetésre tábla figyelmezteti az autósokat.

A Gergely Győző utca és a Tátra utca kereszteződésében a gyalogos átvezetést lakossági kérésre valósítottuk meg. A kivitelezést novemberben kezdtük meg a víznyelő áthelyezésével. Mostanra elkészültek a munkálatok.

A Gergely Győző utca felől a Pozsonyi út irányába haladó gyalogosok közlekedésének megkönnyítése érdekében valósult meg a fejlesztés. Lakossági kérésre kerestük a megoldást a közlekedésbiztonság javítására. A terveket két változatban készítettük el, melyek közül az online társadalmi egyeztetés keretében a lakosok végül a kiemelt átvezetés megvalósítása mellett tették le voksukat.

A gyalogos átvezetésnek köszönhetően a járdaszinttel azonos magasságban haladhatnak át a gyalogosok. A kiemelt átvezetésre tábla figyelmezteti az autósokat.

Felhívjuk az autósok figyelmét, hogy ne parkoljanak a kiemelt átvezetésre, hagyjanak helyet a gyalogosforgalomnak.

A Tátra utca és a Gergely Győző utca kereszteződésében elkészült kiemelés az Újlipótvárosi Mobilitási Terv szemléletéhez igazodva valósult meg, amelyben kiemelt szempont a közlekedésbiztonság javítása.

Az Újlipótvárosi Mobilitási Tervet itt  ismerhetik meg.

Amennyiben észrevétele, kérdése van, itt megteheti.