Ügyfélablak

Családbarát Vállalat címet nyertünk 2023-ban is

Egyéb

Negyedik alkalommal ítélték oda a Családbarát Vállalat címet a XIII. Kerületi Közszolgáltató Zrt-nek. Különdíjat is nyertünk, melyet a legjobb 1 perces videóért hozhattunk el. A videót cikkünk alján a képre kattintva megtekinthetik.

Immár negyedik alkalommal érdemeltük ki a Családbarát Vállalat címet: a 2023. évben is odaítélte a XIII. Kerületi Közszolgáltató Zrt-nek a rangos elismerést a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom. A kezdeményezők immár 11. éve értékelik a társaságokat, munkáltatókat abból a szempontból, hogy miként tesznek dolgozóikért, mennyire érvényesül a munka és a család összehangolásának a lehetősége. A mozgalom azt díjazza, ha egy vállalat aktívan közreműködik a munka és magánélet összehangolásában, a munkahelyi és családi álmok együttes megvalósításában kiemelkedő támogatást nyújtó munkáltatókat.

Az idei pályázat fókuszában a munkahelyi közösségek álltak, a zsűri ennek a szempontnak a kiemelt figyelembevételével hozta meg döntését.

A zsűri ezúttal is értékelte intézkedéseinket, s ennek eredményeként a Családbarát Vállalat címet ítélte oda intézkedéseink komplex jellegét értékelve.

 

Ars poeticánkat a tradicionális feladatellátásunk, szervezetünk, valamint a folyamatos újítás, minőségibb kibontakozás iránti igényünk alapján határoztuk meg. Hagyomány a fejlődésben, fejlődés a hagyományban – ezt valljuk, és ezzel együtt a családbarát hozzáállás a társaságunk megalakulása óta természetes része az életünknek. Szűrővizsgálatok a munkavállalóknak, táborozási lehetőség nyári táborokban, társasjáték délutánok, családi rendezvények, közösségi sportolási lehetőségek – csak néhány családbarát intézkedéseink közül.

A Családbarát Vállalat cím mellett különdíjat is odaítéltek társaságunknak: a legjobb 1 perces kisfilmnek járó videó különdíjat is a XIII. Kerületi Közszolgáltató Zrt. hozhatta el. Az alábbi képre kattintva megnézheti videónkat!

 

 

Társaságunkról tovább itt olvashat. 

A XIII. Kerületi Közszolgáltató Zrt. idén indult Az Év Honlapja pályázaton is. Szavazzon honlapunkra Ön is!