Ügyfélablak

Már a hatodik faltól falig takarítási akciót tartottuk idén

Közterületek, parkolás

Folytatódik a faltól falig akciók sorozata a XIII. kerületben. Október 2-4. között az idei évben már a hatodik közös takarítási akciót bonyolítottuk le a kerületi köztisztaság javítása érdekében. A köztisztaság közös ügyünk, a faltól falig akcióval a kerületi önkormányzat önként vállalt feladatot végez a kerületben élők érdekében.

Már a hatodik alkalommal szerveztünk takarítási akciót a XIII. kerületben idén a faltól falig akciósorozat keretében. Ezúttal a Göncöl utca-Fiastyúk utca-Váci út-Szekszárdi utca által határolt területet takarítottuk le a BKM FKF Divízióval közösen.

A faltól falig takarítási akciókat ütemezetten végezzük, a kerület legkülönbözőbb részein tisztítjuk meg az utcaszakaszokat és a járdákat. Október 2-4. között az idei évben már a hatodik közös takarítási akciót bonyolítottuk le a kerületi köztisztaság javítása érdekében.

A BKM Nonprofit Zrt. FKF divíziója mellett a XIII. Kerületi Önkormányzat járdatakarító gépei is járták a kerületet.

Faltól falig akció legközelebb terveink szerint október közepén lesz. Akkor is, ahogy minden alkalommal közös út- és járdatakarítást végzünk a fővárosban a köztisztaságért elsődlegesen felelős Budapesti Közművek Nonprofit Zrt. FKF divíziójával közösen.

A köztisztaság közös érdek

A tapasztalat szerint sok esetben felelőtlen szemetelés, nem rendeltetésszerű használat okán keletkezik szemét a közterületeken. Sok esetben a növényágyásokban és az ágyások mellett találni szétszórt szemetet, bedobott tárgyakat. Sajnos azt tapasztaljuk, hogy rendszeres és növekvő mértékű a rongálás, előfordul nem egy esetben szándékos károkozás is. A cigarettacsikkeket némely járókelők rendszeresen a kiskertekbe dobják. Erről részletesen korábbi cikkünkben olvashatnak.

A köztisztaság közös ügyünk, kérjük Önöket is az együttműködésre.

Amennyiben észrevétele, kérdése van, itt megteheti.