Ügyfélablak
Dekoráció Dekoráció

Gépjármű-beállók Üres gépkocsi-beálló bérbeadása, ismételt bérbeadása, meglévő beálló cseréje

Gépjármű-beállóhely bérelhető. Lehetősége van arra is, hogy meglévő helyét egy másik beállóhelyre elcserélje. Bérlés előtt ellenőrizni szükséges, hogy a kiválasztott beállóhely az adott gépjárművel megfelelően használható, és a balesetmentes beállás biztosított-e.

Bérlés és csere

Gépkocsi-beálló bérbevételére vonatkozóan előzetesen az épület gondnokával szükséges egyeztetni. Emellett szükséges megnézni, hogy a kiválasztott beállóhely az adott gépjárművel megfelelően használható, és a balesetmentes beállás biztosított-e.

A lent elérhető formanyomtatvány kitöltését és a nyomtatványon felsorolt mellékletek hiánytalan megküldését követően lesz lehetőség a tulajdonosi döntés előkészítésére. A kérelmezőnek/bérlőjelöltnek (amennyiben már rendelkezik bérleti jogviszonnyal) a bérbeadó felé nem állhat fenn sem bérleti/használati, sem üzemeltetési, sem közüzemi díjhátraléka.

A tulajdonosi hozzájárulás alapján annak postai kézhezvételétől számított 15 napon belül van lehetősége a leendő bérlőnek a beállóra a bérleti szerződést megkötni Béke utcai ügyfélszolgálatunkon. A határidő lejárta esetén a tulajdonosi hozzájárulás érvényét veszíti, a továbbiakban bérbevételre nem jogosít.

Csere

A bérlőnek lehetősége van arra is, hogy meglévő gépjármű-beállóhelyét egy másik beállóhelyre elcserélje. Az ezután kapott tulajdonosi hozzájárulás alapján nyílik lehetőség a bérleti szerződés megkötésére, mellyel egyidejűleg a meglévő (cserélni kívánt) beállóra vonatkozó bérleti szerződése megszűnik.

A kérelemhez csatolandó dokumentumokról és a tulajdonosi hozzájárulás feltételeiről  ITT tájékozódhat részletesen.

Formanyomtatványaink innen letölthetők:

kérelem üres gépjármű-beálló bérbevételére

kérelem gépjármű-beálló ismételt bérbevételére

kérelem gépjármű-beálló cseréjéhez

Ügyintézés módjai

Személyes ügyintézés Lefelé nyíl

Béke utcai ügyfélszolgálat
1131 Budapest, Béke u. 65.

+36 1 450-3123
+36 1 350-3728

Az ügyfélfogadás részletei elérhetők ITT.