Ügyfélablak
Dekoráció Dekoráció

Kamatmentes pályázat Társasházi kamatmentes támogatás

Vissza nem térítendő kamatmentes támogatás igényelhető társasházak részére. A kerületi épületállomány állagának javítása érdekében az épületek felújítására, helyreállítására igényelhető az utólagos elszámolású kamatmentes felújítási támogatás. Az önkormányzati támogatás hitel kiváltására is fordítható.

Kamatmentes, utólagos elszámolás.

A XIII. Kerületi Önkormányzat az otthon biztonságának megteremtése érdekében támogatja az elavult épületek felújítását és a környezettudatos megoldások alkalmazását. Ennek jegyében évente meghirdeti a kamatmentes felújítási támogatásra a pályázatát.

A támogatás célja:

A kerületi épületállomány állagának javítása érdekében az épületek felújítására, helyreállítására igényelhető az utólagos elszámolású kamatmentes felújítási támogatás. Ezen kívül az épületek felújításához, korszerűsítéséhez – lakás-takarékpénztári megtakarítással nem rendelkező társasházak, szövetkezeti lakóházak által – hitelintézettől felvett kölcsön visszafizetésének támogatása céljából utólagosan finanszírozott vissza nem térítendő kamattámogatást nyújt az önkormányzat.

A pályázók köre:

XIII. kerületi társasházak és szövetkezeti lakóházak

A pályázati kiírást ITT tekintheti meg.

Ügyintézés módjai

Személyes ügyintézés Lefelé nyíl

Lehel Csarnok, Galériaszint
1134 Budapest, Váci út 9-15.

+36 1 478-5050
+36 1 478-5059

Az ügyfélfogadás részletei elérhetők ITT.

Béke utcai ügyfélszolgálat
1131 Budapest, Béke utca 65.

+36 1 450-3123
+36 1 350-3728

Az ügyfélfogadás részletei elérhetők ITT.