Ügyfélablak
Dekoráció Dekoráció

Terembérlés, táborbérlés Táborbérlés

Népszigeti Gyermektábor bérlése

A Népszigeti Gyermektábor természetközeli helyen, a Marina part és Újpest felől is megközelíthető helyszínen található. A Duna-parti környezetben található létesítmény bérelhető különféle programokra, baráti sütögetős összejöveteléhez, családi napokhoz, csapatépítésekhez, céges rendezvényekhez, napközis táborokhoz egyaránt.

A népszigeti táborban játszótér, mini focipálya és kerti zuhanyzó található. A tágas, füves terület egyéb közösségi foglalkozásnak is teret adhat. A programokhoz kerti grillkemence, kiépített bogrács- és szalonnasütő hely áll rendelkezésre. A kertből közvetlen lejáró nyílik a Duna-partra, ahol vízisportolásra, horgászatra van lehetőség. A Népszigetről kerékpártúrákat is lehet szervezni például a jól megközelíthető szentendrei kerékpárúton keresztül.

 

Bérlési lehetőségről ITT érdeklődhet.

 

Velencei Gyermektábor bérlése

A Velencei Gyermektábor a kerülettől 55 kilométerre található. A vízközeli helyszín a kerületi iskolások kedvelt táborhelye.

A faházaknak, a környezetnek köszönhetően programok sokaságára van mód, miközben a strand is mindössze pár perc sétával elérhető. Kerületi iskolák csoportosan minden évben gazdag programkínálatú táborokat szerveznek ide, ahol a víz közelsége mellett a közeli településekre is szerveznek kirándulásokat.

A 190 férőhelyes tábor tipikus helyszíne gyermektáboroknak,  céges kirándulásoknak, csapatépítéseknek. Esküvőre, zsúrokra bérelhető.

 

Bérlési lehetőségről ITT érdeklődhet.

 

Ügyintézés módjai

Online ügyintézés Lefelé nyíl

Táboraink bérlését Ügyfélablakunkon keresztül is kezdeményezheti.

+36 1 320 38 42

sport13@sport13.hu