Ügyfélablak
Dekoráció Dekoráció

Köztisztasági pályázatok Pályázat takarítógépek beszerzésére

A társasházi takarítási kötelezettség teljesítéséhez gépbeszerzés támogatásával járul hozzá az önkormányzat.

A házuk melletti járdákat tartják tisztán a lakóközösségek a gépek segítségével.

A járdák tisztán tartását segíti a takarítógépek beszerzésének támogatásával a XIII. Kerületi Önkormányzat, hozzájárulva ezzel a társasházak, lakásszövetkezetek takarítási kötelezettségeinek könnyebb ellátásához. A társasházak az önkormányzati támogatással hatékonyabban tudják elvégezni a jogszabályi kötelezettségük szerinti járdatakarítási feladatot.

A pályázattal elnyerhető támogatás formája  előfinanszírozással nyújtott pénzbeli támogatás. A pályázatok beérkezési sorrendjében történik az elbírálás.

A pályázat nyerteseivel a döntést követően megállapodást kötünk. A társasház vagy lakásszövetkezet vállalja, hogy az önkormányzati támogatással beszerzett gépet szükség szerinti gyakorisággal használja, ennek révén folyamatosan megtisztítja az ingatlannal határos járdaszakaszokat.

XIII. kerületi társasházak, lakásszövetkezetek jelentkezését várjuk, melyek a nagynyomású vizes takarítógépeket az ingatlannal határos járda takarítására kívánják használni. A pályázaton olyan társasházak, lakásszövetkezetek vehetnek részt, melyek fizetési elmaradással nem rendelkeznek a XIII. Kerületi Önkormányzat, a XIII. Kerületi Közszolgáltató Zrt. és a NAV felé.

A társasházak gyártmány és típus kötöttsége nélkül választhatják ki a gépeket a pályázati kiírásban megadott műszaki követelményeknek megfelelően, figyelembe véve azt a célt, hogy a beszerezni tervezett eszközök alkalmasak legyenek a feladat elvégzésére, az ingatlannal határos közterületi járdák takarítására, tisztán tartására.

A konkrét pályázati lehetőségeket a pályázati kiírás tartalmazza. Az aktuális feltételekről érdemes a Pályázatok menüpont alatt tájékozódni. Amennyiben aktuális pályázatunk van a témában, ott megtalálják.

 

Ügyintézés módjai

Személyes ügyintézés Lefelé nyíl

Lehel Csarnok, Galériaszint
1134 Budapest, Váci út 9-15.

+36 1 478-5050
+36 1 478-5059

Az ügyfélfogadás részletei elérhetők ITT.

Béke utcai ügyfélszolgálat
1131 Budapest, Béke utca 65.

+36 1 450-3123
+36 1 350-3728

Az ügyfélfogadás részletei elérhetők ITT.