Ügyfélablak

Sport

Teret adunk a kultúrának!

Nyolc kulturális színtéren és a kerület több szabadtéri helyszínén kívánunk értékeket közvetíteni az év minden napján. Célunk, hogy színvonalas, minden korosztály igényeit kielégítő programokat, rendezvényeket kínáljunk. Programkínálatunkban kiállítások, koncertek, színházi előadások, játszóház, gyermek- és családi programok, tanfolyamok, bálok, ünnepi és művészeti események, nyugdíjas programok egyaránt megtalálhatók, emellett őrizzük helyi hagyományainkat.

Eseménynaptár

Színterek, helyszínek

Elérhetőségek

Kulturális rendezvények, programok

A Péntek13 programsorozat keretében klasszikus és modern szórakoztató színházi előadásokat és koncerteket, táncos programokat szervezünk kerületi és országos hírű előadók meghívásával. Az egészséges életmódot és a környezet fenntarthatóságát hangsúlyozva szervezzük a XIII. Kerületi Családi Sport-és Életmódnapot és a Mozgásban a kultúra! programokat. A Lakóközösségi Napok alkalmával évente több időpontban és helyszínen biztosítunk kötetlen szórakozási és találkozási lehetőséget a kerületi lakosoknak. Szeretettel várjuk Önöket az Angyalfolki Utcabálon, a Pozsonyi Pikniken, a Szent Mihály Napi búcsún. Kiállítótereinkben kerületi képző, ipar-és fotóművészeink kiállításait egyéni és csoportos tárlat formájában tekinthetik meg.

Játszóházak

A Tücsöktanyán és a PannKában babaszínházi előadásokat, családi kézműves és táncos programokat, beszélgetéseket, foglalkozásokat szervezünk. Az AJAMK-ban teret adunk stúdiószínházi foglalkozásoknak és előadásoknak a gyermek és ifjúsági korosztály számára.

Táborok

Nyaranta várjuk a gyermekeket a Vakáció-sziget, a Vakáció-akció mini és maxi, valamint velencei táborainkban. Jelentkezzen online ITT!

Aktualitások

Kultúra

Heti kulturális ajánló: kibeszélő tabuk nélkül

Április 4-én várjuk az érdeklődőket a PannKa Közösségi Térbe.

2024.03.28.

Kultúra

Heti kulturális ajánló: Dékány Péter fotográfus kiállítása

Április 3-tól láthatják a különleges hangulatú kiállítást.

2024.03.21.

További híreink
Online Ügyintézés Dekorácó

Intézze ügyeit online!

Kevés az ideje? Otthonából szeretne ügyet intézni?

Válassza az Ügyfélablakot, ahol sorbanállás nélkül, bármikor tud ügyet intézni! Csak néhány kattintás, és már meg is kezdheti az ügyintézést. Regisztrációt követően ügyeinek állását a későbbiekben is nyomon követheti.

Az elektronikusan intézhető ügyek listáját itt találja.