Ügyfélablak

HOLLÁN JAZZ STREET – Nagy-Czirok Csaba Trio

Időpont:

2023.07.08. 18:00 - 19:00

Helyszín:

Hollán Ernő utca

HÉTVÉGI JAZZ-KONCERTEK ÚJLIPÓTVÁROS MEGÚJULT SÉTÁLÓUTCÁJÁBAN

 

A Kult13 szervezésében, a Budapest Jazz Clubbal szoros együttműködésben, egy izgalmas nyári mini-fesztivál keretében a jazz-zene legfiatalabb generációjának képviselői lépnek fel egész nyáron hétvégenként, a szabad ég alatt.

A Hollán Ernő utca nemrégiben megújult, körútról nyíló sétálóutca szakaszán a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem alsóbb évfolyamos zenészei, egyben a jövő legígéretesebb tehetségei várják a minőségi élőzenére szabad ég alatt is kíváncsi közönséget.

A duó és trió formációkat alkalmanként egy-egy még mindig szemtelenül fiatal, ám máris elismert, befutott énekesnő is kiegészíti.

A június 16-án kezdődő és augusztus 19-ig tartó programsorozatban minden pénteken és szombaton, 18.00 és 20.00 óra között várják a lelkes művészek az érdeklődő közönséget.

 

A részvétel díjtalan!

 

Nagy-Czirok Csaba Trio

Ezen az alkalmon rendhagyó módon egy instrumentális produkció várja a Hollán Jazz Street látogatóit. A fiatal, ám annál tehetségesebb szaxofonost, Nagy-Czirok Csabát Kiss Károly László zongorán, és Suke Sándor bőgőn kíséri. Repertoárjuk elsősorban a jazz közkedvelt örökzöldjeiből áll.