Ügyfélablak

HOLLÁN JAZZ STREET – Lakatos László – Suke Sándor Duo

Időpont:

2023.07.21. 18:00 - 19:00

Helyszín:

Hollán Ernő utca

HÉTVÉGI JAZZ-KONCERTEK ÚJLIPÓTVÁROS MEGÚJULT SÉTÁLÓUTCÁJÁBAN

 

A Kult13 szervezésében, a Budapest Jazz Clubbal szoros együttműködésben, egy izgalmas nyári mini-fesztivál keretében a jazz-zene legfiatalabb generációjának képviselői lépnek fel egész nyáron hétvégenként, a szabad ég alatt.

A Hollán Ernő utca nemrégiben megújult, körútról nyíló sétálóutca szakaszán a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem alsóbb évfolyamos zenészei, egyben a jövő legígéretesebb tehetségei várják a minőségi élőzenére szabad ég alatt is kíváncsi közönséget.

A duó és trió formációkat alkalmanként egy-egy még mindig szemtelenül fiatal, ám máris elismert, befutott énekesnő is kiegészíti.

A június 16-án kezdődő és augusztus 19-ig tartó programsorozatban minden pénteken és szombaton, 18.00 és 20.00 óra között várják a lelkes művészek az érdeklődő közönséget.

 

A részvétel díjtalan!

 

Lakatos László – Suke Sándor Duo

A Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem big bandjében is jeleskedő fiatal zongorista, Lakatos László a legfrissebb jazz-generáció nagyreményű képviselője, akiről tanárai és idősebb kollégái is elismerően nyilatkoznak. Ezen alkalommal Suke Sándor bőgős kíséretével kiegészülve, népszerű jazz-standard repertoárral várja a Hollán Jazz Street közönségét.