Ügyfélablak

HOLLÁN JAZZ STREET – Kiss – Gergely – Vörös Trio

Időpont:

2023.08.05. 18:00 - 20:00

Helyszín:

Hollán Ernő utca

HÉTVÉGI JAZZ-KONCERTEK ÚJLIPÓTVÁROS MEGÚJULT SÉTÁLÓUTCÁJÁBAN

 

A Kult13 szervezésében, a Budapest Jazz Clubbal szoros együttműködésben, egy izgalmas nyári mini-fesztivál keretében a jazz-zene legfiatalabb generációjának képviselői lépnek fel egész nyáron hétvégenként, a szabad ég alatt.

A Hollán Ernő utca nemrégiben megújult, körútról nyíló sétálóutca szakaszán a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem alsóbb évfolyamos zenészei, egyben a jövő legígéretesebb tehetségei várják a minőségi élőzenére szabad ég alatt is kíváncsi közönséget.

A duó és trió formációkat alkalmanként egy-egy még mindig szemtelenül fiatal, ám máris elismert, befutott énekesnő is kiegészíti.

A június 16-án kezdődő és augusztus 19-ig tartó programsorozatban minden pénteken és szombaton, 18.00 és 20.00 óra között várják a lelkes művészek az érdeklődő közönséget.

 

A részvétel díjtalan!

 

Kiss – Gergely – Vörös Trio

 

Kiss Károly László még csak huszonhárom éves, de már tizenöt éve játszik hangszerén. Invenciózus zongorista, aki keresi a kihívásokat. Jelenleg a sorozat többi fellépőjéhez hasonlóan a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem hallgatója. Gergely Edvárd egy nagy energiával játszó invenciózus fúvós, aki nagy sikerrel szerepelt a Budapest Jazz Clubban mestere, Elek István vendégeként is. A trió bőgőse, Vörös Zsolt, a feltörekvő generáció kiugró művésze, aki bőgőn és basszusgitáron is csillogtatja tehetségét.