Ügyfélablak

HOLLÁN JAZZ STREET – Danyi Diána – Egri János Jr. Duo

Időpont:

2023.08.18. 18:00 - 20:00

Helyszín:


HÉTVÉGI JAZZ-KONCERTEK ÚJLIPÓTVÁROS MEGÚJULT SÉTÁLÓUTCÁJÁBAN

 

A Kult13 szervezésében, a Budapest Jazz Clubbal szoros együttműködésben, egy izgalmas nyári mini-fesztivál keretében a jazz-zene legfiatalabb generációjának képviselői lépnek fel egész nyáron hétvégenként, a szabad ég alatt.

A Hollán Ernő utca nemrégiben megújult, körútról nyíló sétálóutca szakaszán a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem alsóbb évfolyamos zenészei, egyben a jövő legígéretesebb tehetségei várják a minőségi élőzenére szabad ég alatt is kíváncsi közönséget.

A duó és trió formációkat alkalmanként egy-egy még mindig szemtelenül fiatal, ám máris elismert, befutott énekesnő is kiegészíti.

A június 16-án kezdődő és augusztus 19-ig tartó programsorozatban minden pénteken és szombaton, 18.00 és 20.00 óra között várják a lelkes művészek az érdeklődő közönséget.

 

A részvétel díjtalan!

 

Danyi Diána – Egri János Jr. Duo

 

Danyi Diána zenészcsaládban nőtt fel. A Snétberger Zenei Tehetségközpont kurzusain többek közt Szőke Nikoletta egyengette pályáját. Az énekesnő korát meghazudtoló módon képes érzelmeket közvetíteni, kifejezőeszközei a magyar népdalok, spanyol és portugál nyelven írt dalok, valamint az amerikai jazz-balladák. Egri János Jr. édesapja nyomdokain haladva a jazz-zenének szenteli életét, aki ugyan kitűnően énekel is, kiemelkedő jazz-zongoristaként jegyzi a szakma és a közönség.