Ügyfélablak

HOLLÁN JAZZ STREET – Castagno Claudia – Oláh Vilmos Duo

Időpont:

2023.07.07. 18:00 - 19:00

Helyszín:

Hollán Ernő utca

HÉTVÉGI JAZZ-KONCERTEK ÚJLIPÓTVÁROS MEGÚJULT SÉTÁLÓUTCÁJÁBAN

 

A Kult13 szervezésében, a Budapest Jazz Clubbal szoros együttműködésben, egy izgalmas nyári mini-fesztivál keretében a jazz-zene legfiatalabb generációjának képviselői lépnek fel egész nyáron hétvégenként, a szabad ég alatt.

A Hollán Ernő utca nemrégiben megújult, körútról nyíló sétálóutca szakaszán a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem alsóbb évfolyamos zenészei, egyben a jövő legígéretesebb tehetségei várják a minőségi élőzenére szabad ég alatt is kíváncsi közönséget.

A duó és trió formációkat alkalmanként egy-egy még mindig szemtelenül fiatal, ám máris elismert, befutott énekesnő is kiegészíti.

A június 16-án kezdődő és augusztus 19-ig tartó programsorozatban minden pénteken és szombaton, 18.00 és 20.00 óra között várják a lelkes művészek az érdeklődő közönséget.

 

A részvétel díjtalan!

 

Castagno Claudia – Oláh Vilmos Duo

Castagno Claudia & Oláh Vilmos duó 2017-ben alakult. Repertoárjuk főképp a Latin és a jazz zene fúziójára épül. Számos hazai jazz clubban,hangversenyteremben illetve fesztiválon léptek már fel, többek között a Zeneakadémia Nagytermében, Zeneamadémia Solti Termében, Müpa üvegtermében, Bartók Rádióban, a Debreceni Bor és Jazznapokon is.