Ügyfélablak

HOLLÁN JAZZ STREET – Bangó Adrienn – Farkas Zsolt Duo

Időpont:

2023.08.11. 18:00 - 20:00

Helyszín:


HÉTVÉGI JAZZ-KONCERTEK ÚJLIPÓTVÁROS MEGÚJULT SÉTÁLÓUTCÁJÁBAN

 

A Kult13 szervezésében, a Budapest Jazz Clubbal szoros együttműködésben, egy izgalmas nyári mini-fesztivál keretében a jazz-zene legfiatalabb generációjának képviselői lépnek fel egész nyáron hétvégenként, a szabad ég alatt.

A Hollán Ernő utca nemrégiben megújult, körútról nyíló sétálóutca szakaszán a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem alsóbb évfolyamos zenészei, egyben a jövő legígéretesebb tehetségei várják a minőségi élőzenére szabad ég alatt is kíváncsi közönséget.

A duó és trió formációkat alkalmanként egy-egy még mindig szemtelenül fiatal, ám máris elismert, befutott énekesnő is kiegészíti.

A június 16-án kezdődő és augusztus 19-ig tartó programsorozatban minden pénteken és szombaton, 18.00 és 20.00 óra között várják a lelkes művészek az érdeklődő közönséget.

 

A részvétel díjtalan!

 

Bangó Adrienn – Farkas Zsolt Duo

 

A kiváló fiatal énekesnőt 2021-ben, a Magyar Jazz Szövetség által hatodik alkalommal megrendezett versenyen az év fiatal közönségdíjas jazz-zenészének választották. Tavaly ugyancsak ő kapta meg a közönség legtöbb voksát zenekarával, a Bangó Adrienne Quartettel és a Magyar Jazz Szövetség különdíját a 15. MÜPA Jazz Showcase-en.