Ügyfélablak

Tartalmas programokat kínál a Vakáció-sziget – képes beszámoló

Kultúra

Évek óta színes programokkal, sok örömmel várjuk a XIII. kerületi iskolásokat nyári táborunkban a Margitszigetre. Az idei évben június 24. és augusztus 23. között minden héten részt vehetnek programok során a 6-12 éves korosztály tagjai. Képes beszámolónkból megtekinthetik, hogyan zajlottak a táborok az elmúlt években, milyen programokkal szórakozhattak a szünidőzők a szigeten.

A nyári szünetben 2024-ben is színes programok és foglalkozások sora várja a gyerekeket, ahogy korábban is évről évre programok sora okozott boldog pillanatokat a szünidejüket a Margitszigeten töltő gyerekeknek. Képes beszámolónkban az elmúlt évek örömteli pillanataiból válogattunk.

Szép számmal érkeztek a gyerekek a táborba, ahol kész csapattá formálódtak.

A kreatív táborban kézműves foglalkozásokkal, társasjátékokkal, drámapedagógiai játékokkal és egyéb ötletes foglalkozásokkal találkozhatnak a Vakáció-szigetre érkezők.

Az Örökmozgó tematikájú táborban a mozgásé, az aktív kikapcsolódásé és a játéké a főszerep.

Az együttműködés, a közös játék minden héten fontos jellemzője a táboroknak a XIII. Kerületi Önkormányzat Petőfi Sándor Napközis Táborában.

A 6 és 12 év közötti korosztály tagjai kisebb és nagyobb csoportokban is jól szórakoznak.

A táborba 2024. június 24 – augusztus 23. között minden hétköznap 8:00-16:00 óra között várjuk a gyerekeket a Margitszigetre.

A táborozóknak idén is lesz lehetőségük – igény szerint – a margitszigeti árakhoz képest kedvezményesen jégkrémet vásárolni, hisz heti egy alkalommal ebéd után „házhoz jön” majd a fagyis.

Jelentkezés a táborra itt.

 

A táboraink részletes bemutatását ITT találja.

 

További információ:

Deme Orsolya: +36 70 199 5941
Odor Gréta: +36 30-958-6543
E-mail: vakaciosziget@skult13.hu