Ügyfélablak

Tájékoztató árak a Lehel Csarnokból – 2023. január 27.

Lehel Csarnok
Továbbra is nagy szeretettel és széles árukínálattal várja látogatóit, vásárlóit a XIII. kerület legkedveltebb piaca, a Lehel Csarnok. Hírek, aktualitások, árak a cikkben és a cikkhez csatolt tájékoztató ártáblázatban olvashatók!

Az elmúlt és elkövetkezendő időszak pár fontos információira hívjuk fel kedves Vásárlóink figyelmét, mint például, hogy

– 2022. október 17-e, hétfőtől a lakossági GOMBAVIZSGÁLAT időpontja az alábbiak szerint módosul:
Hétfő: 08.00-12.00 óra között,
Szerda: 08.00-12.00 óra között,
Péntek: 08.00-12.00 óra között.
A gombavizsgálat a Piacfelügyelői Irodában, a Galériaszinten történik!

– Tájékoztatjuk a tisztelt parkolóbérlettel rendelkezőket, parkoló szintjeinket használókat, hogy a parkolószintek tiszta, kulturált állapotának fenntartása és jogosulatlan használat megakadályozása érdekében a Lehel Csarnok P1 és P2 parkolószintjeihez tartozó külső menekülőlépcsőket 2020. december 15. (kedd) napjától lezártuk.
A parkolószintek megközelítése a lezárás után nyitvatartási időben a Lehel Csarnokon keresztül, nyitvatartási időn túl, de egyébként 0-24 órában a Váci út felőli középső menekülőlépcsőn keresztül, kizárólag a parkolókártya használatával lehetséges!

– örömmel értesítünk minden kedves Olvasót, minden kedves Lehel Csarnok Vásárlót, hogy elindult a Lehel Csarnok önálló honlapja, amelyet ide kattintva érhetnek el az érdeklődők! Amennyiben az új honlappal kapcsolatban észrevételük lenne, kérjük küldjék meg nekünk a lehelcsarnok@kozszolgaltato.bp13.hu e-mail-címre!

– autóval érkező vásárlóink is észrevehették, a Lehel Csarnok P1-es parkolószintjén új típusú parkolóautomatákat szereltünk fel. A fejlettebb technológiát használó berendezések gördülékenyebbé teszik a fizetést, illetve a parkolójegyek leolvasását. Fontos változás a régebbi automatákhoz képest, hogy e berendezéseknél elegendő a jegyet a lézeres leolvasó elé tenni, nem szükséges azt a gépbe bedugni. (Emellett érdemes tudni, hogy az automaták a 20.000 forintos címleteket nem fogadják el.),

– 2022. szeptember 1-jétől a Lehel Csarnokban a parkolási díj költsége bruttó 600.- Ft/óra és vásárlóinknak hétfőtől vasárnapig 1 órás ingyenes beállási lehetőséget áll rendelkezésére,

Hétvégi bevásárlástervező, tájékoztató jellegű ártáblázatunk a csatolt fájlok közül letölthető.

Tájékoztató árak - 2023.01.27.

Letöltés