Ügyfélablak

Szavazást indítunk a Kárpát utcai kutyafuttató felosztásáról

AngyalZÖLD 3.0
Közterületek, parkolás

Felújítjuk a Kárpát utcai kutyafuttató területét, melynek részeként műfű burkolatot létesítünk és a futtatón belüli ivókutat kicseréljük. A munkálatok megkezdése előtt várjuk véleményüket arra vonatkozóan, hogy támogatják-e a kutyafuttató kettéválasztását a kisebb és a nagyobb kutyák számára elkülönült területhasználatot biztosítva.

A felosztással a kis- és nagytestű kutyák területét tervezzük elkülöníteni egymástól a kutyafuttatón belül. Az elkülönítés esetén az északi oldalon (a terület 1/3 részén) a kistestű, a déli oldalon (a terület 2/3 részén) pedig a nagytestű kutyák kapnának helyet.

A déli oldalon 4 agility eszköz marad. Ezen kívül ezen a részen elhelyeznénk egy hat férőhelyes esőbeállót is.

Az északi oldalon 1 eszköz, az oktatóasztalka és az ivókút található, melyek a kettéválasztást követően a kistestű kutyák által használt részen maradnának.

A nagyobb testű ebek gazdijai a kutyafuttatón kívüli ivókutat tudnák használni.

A munkálatok részeként – függetlenül a szavazástól – műfű burkolatot helyezünk el 271 négyzetméter felületen a futtatóban, valamint kicseréljük az ivókutat is. A munkálatok a megkezdést követően várhatóan két hétig tartanak.

A lakossági igények és elképzelések fontosak a XIII. Kerületi Önkormányzat számára, ezért az érintett lakosság észrevételeit, javaslatait várjuk a témában.

Véleményüket, szavazatukat várjuk kornyezet@kozszolgaltato.bp13.hu e-mail-címen, amely során a kutyafuttató megosztása mellett és ellen adhatják le voksukat.

A véleményeket legkésőbb június 30-ig küldhetik el.

Minden észrevételt szívesen fogadunk.