Ügyfélablak

Sikeres programok és sok érdeklődő idén is a Lakóközösségi Napokon

Kultúra

Gyerekek és szülők sokasága látogatott ki idén is a Lakóközösségi Napok programsorozatára, melynek utolsó ez évi rendezvényét szeptember közepén a Duna Teraszon szerveztük meg.

Programok sora, játékok, közös foglalkozások és egy sor más érdekesség fogadta mindazokat, akik kilátogattak 2023-ban a Lakóközösségi Napok valamelyik rendezvényére. Áprilistól szeptemberig tartottak a programok, a kerület különböző pontjain egy-egy csütörtök délután vártuk a kerületieket a már hagyománnyá vált programsorozat egy-egy állomásán.

Képeinken láthatják, hogy milyen tartalmasan tölthették a délutánt mindazok, akik felkeresték egyik vagy másik helyszínt.

Áprilisban a Gidófalvy lakótelepen szórakozhattak kicsik és nagyok a Lakóközösségi Napok keretében, májusban a Gyermek tér került sorra, majd a Vizafogó lakótelepen és az Országbíró lakótelepen vártuk az érdeklődőket. Az utolsó két állomás a Bulcsú park és a Duna Terasz volt. Mindenütt közös volt, hogy a játékok legkülönbözőbb változatai kerültek terítékre.

Egyészségügyi szűrőprogram is a kínálat része volt. A lakosok szép számmal eljöttek, a biztonságos szervezést segítette, hogy a polgárőrök is a helyszínen voltak.

Fiatalok és idősek egyaránt jól szórakozhattak az ötletes programoknak köszönhetően. A klímatudatos szemlélet mentén a Zöld Ponttal és a homoludenssel összeállított játékos, ismeretszerző programok mellett a helyi ügyek megbeszélésére is mód nyílt.

Programjainkra, kulturális rendezvényeinkre ezután is várjuk Önöket.

A kerületi kulturális színtereinkről ITT talál részleteket.

További információ és virtuális séta: www.kult13.hu