Ügyfélablak

Még pár napig lehet jelentkezni a Tiszta utca, rendes ház pályázatra

Közterületek, parkolás
Pályázati hírek

Március 18-ig várjuk a pályázatokat a 2024. évi Tiszta utca, rendes ház pályázatra. Érdemes jelentkezni, mert az idei évben is számíthatnak a társasházak és lakásszövetkezetek a XIII. Kerületi Önkormányzat támogatására, mellyel a környezetüket rendben tartó, a tisztaságról folyamatosan gondoskodó lakóközösségek munkáját ismeri el.

Még pár napig benyújthatják pályázatukat azok a társasházak, amelyek a Tiszta utca, rendes ház pályázat 2024. évi kiírására jelentkeznének. Március 18. ugyanis a pályázati adatlap beadásának határideje.

A XIII. Kerületi Önkormányzat évek óta segíti ezen az úton a lakóközösségeket. A Tiszta utca, rendes ház címet azok a lakóközösségek érdemelhetik ki, amelyek hónapokon át, folyamatosan és rendszeresen tisztán és szemétmentesen tartják a házuk előtti területet.

A pályázat az idei évben 2024. március 18-ig nyújtható be. A pályázat részletes tudnivalóit ITT találják.

A köztisztaság mindannyiunk közös ügye, a közterületek tisztán tartása több szereplő közreműködését igényli. Az ezzel kapcsolatos feladatokról, tudnivalókról, a feladatmegosztásról ITT nyújtunk átfogó tájékoztatást.