Ügyfélablak

Már lehet jelentkezni a Vakáció-szigetre

Kultúra

A 2024. évben is egész nyáron táborozhatnak a XIII. kerületi gyerekek a Margitszigeten. Június 24. és augusztus 23. között minden héten tartalmas programokkal és örömteli pillanatokkal várjuk a 6-12 éves korosztály tagjait táborainkba.

A nyári szünetben ezúttal is színes programok és foglalkozások sora várja a gyerekeket a XIII. Kerületi Önkormányzat Petőfi Sándor Napközis Táborában. A 6 és 12 év közötti korosztály tagjai egész nyáron minden héten sok élményt szerezhetnek a Margitszigeten.

2024. június 24 – augusztus 23. között minden hétköznap 8:00-16:00 óra között várjuk a gyerekeket táborba a Margitszigetre.

 

A táborba jelentkező gyerekek kétféle tematikus programcsoport közül választhatnak:

  1. ÖRÖKMOZGÓ: ahol a mozgásé, az aktív kikapcsolódásé és a játéké a főszerep.
  2. KREATÍV: ahol kézműves foglalkozásokkal, társasjátékokkal, drámapedagógiai játékokkal és egyéb ötletes foglalkozásokkal találkozhatnak a gyerekek.

 

Mindkét tematika résztvevőit változatos foglalkozások, programok, játszóházi hangulat, laser force, medencézés és a Margitsziget felfedezése várja.

A táborozóknak idén is lesz lehetőségük – igény szerint – a margitszigeti árakhoz képest kedvezményesen jégkrémet vásárolni, hisz heti egy alkalommal ebéd után „házhoz jön” majd a fagyis.

Jelentkezés a táborra itt.

 

A táboraink részletes bemutatását ITT találja.

 

További információ:

Deme Orsolya: +36 70 199 5941
Odor Gréta: +36 30-958-6543
E-mail: vakaciosziget@skult13.hu