Ügyfélablak

Legközelebb az Országbíró sétányra ér a Lakóközösségi Napok rendezvénye

Kultúra

Immár negyedik alkalommal látogathatnak ki június 27-én a Lakótelepi Napok rendezvényére idén a XIII. kerületi lakosok. Ezúttal az Országbíró sétány ad helyet a játékos, környezetvédelmi és közösségi programoknak. A rendezvénysorozat ezen a nyáron is nagyon népszerű, sokan érkeztek az eddig megtartott eseményekre.

Színes, izgalmas programokkal várta a kerületieket a Lakóközösségi Napok idei minden rendezvénye a lakosokat, így biztosra vehető, hogy a következő állomások is sok látogató számára kínálnak majd érdekes programokat. Várjuk Önöket, vegyenek részt minél többen a kerületi Lakóközösségi Napok következő rendezvényén. Június 27-én az Országbíró sétányon lesznek programok, de augusztusban és szeptemberben is lesz még egy-egy alkalom.

Az eddigi helyszíneken tartalmasan tölthették a délutánt a programra látogatók. A Gyermek téren kicsik és nagyok is jól érezték magukat:

A Vizafogó sétányon is színes játékkal tölthették idejüket a kerületi gyerekek és szüleik, ezen kívül szolgáltatásokkal is rendelkezésre álltunk. A Magyar Vöröskereszt munkatársainál megmérethették vérnyomásukat a jelenlévők, és életvezetési tanácsokat kaphattak a helyszínen.

A sportos programok mellett a környezettudatosság is fontos szerepet kap a csütörtök délutánonként tartott rendezvényeken.

További helyszínek a Lakóközösségi Napok keretében:

 

Augusztus 15. 15.00-19.00 óra – Rákos – patak partja, Kubala park:

Játékos, környezetvédelmi és közösségi programok

Szeptember 12. 15.00-19.00 óra – Duna terasz, Kárpát utca 44.:

Játékos, környezetvédelmi és közösségi programok

Programjainkra, kulturális rendezvényeinkre ezután is várjuk Önöket.

A kerületi kulturális színtereinkről ITT talál részleteket.

További információ és virtuális séta: www.kult13.hu