Ügyfélablak

Különleges állatokkal vártuk a gyerekeket a Föld napja alkalmából

Egyéb
Közterületek, parkolás

Sokakat vonzott az állatsimogató a Vizafogó parkba a Föld napja alkalmából szervezett program keretében. Kisebbek és nagyobbak egyaránt érkeztek, akik a legkülönfélébb állatokkal találkozhattak a kivételes alkalommal.

Családok sokasága kereste fel a Vizafogó parkot a Föld napja alkalmából tartott különleges programunk alkalmából. Április 19-én állatsimogatóra vártuk a kerületi kicsiket és nagyokat szüleikkel együtt a Párkány utca melletti parkba. Sokan éltek a lehetőséggel és töltöttek egy délutánt olyan állatok mellett, melyek különleges élményt adtak a gyerekeknek.

Az állatok között csincsillával, ezerlábúval vadászgörénnyel, sünnel és kis kecskével is találkozhattak a gyerekek. A madagaszkári bütykös csótány (jobb oldali képünkön) megtekintése és simogatása is sokak számára is kivételes lehetőség volt a kicsiknek.

Az állatsimogató láthatóan sok örömet okozott az ide érkező gyerekeknek, akik hol félénken, hol bátrabban simogatták az állatokat. A törpemalac is sokak kedvence volt, de a nyuszikat is szívesen simogatták a jelenlévők.

A program különleges alkalom volt, de a Vizafogó park az év minden napján várja a gyerekeket és szüleiket.

Amennyiben észrevétele, kérdése van, itt megteheti.