Ügyfélablak

Kilencszáz ajándékkal teli cipősdoboz gyűlt össze

Kultúra

Kilencszáz gyermek karácsonyát tettük szebbé 2023-ban a cipősdoboz akció keretében. Idén is csatlakoztunk a Baptista Szeretetszolgálat kezdeményezéséhez, melynek eredményeképp nehéz sorsú gyerekek kaphatnak ajándékcsomagot az ünnep alkalmából.

A 20 éve tartó cipősdoboz akció keretében évről évre várjuk a csomagokat az Angyalföldi József Attila Művelődési Központban és az Angyalföldi Gyermek- és Ifjúsági Házban. Társaságunk 2023-ban is csatlakozott gyűjtőpontként a Baptista Szeretetszolgálat jóvoltából minden évben megszervezett cipősdoboz akcióhoz a rászoruló gyerekek megsegítésére. December 18-ig gyűjtöttük az összekészített ajándékokat tartalmazó cipősdobozokat két helyszínen, ahová idén is szép számmal juttatták el az ajándékokat jószívű adományozók.

A rengeteg munkával, gondosan becsomagolt ajándékok idén is sorra, fáradhatatlanul érkeztek két gyűjtőpontunkra. Az Angyalföldi József Attila Művelődési Központban 500, az Angyalföldi Gyermek- és Ifjúsági Házban pedig csaknem 400 teli csomag várakozott a karácsonyfa alatt.

Ismét bebizonyosodott, hogy mennyit jelent az összefogás és gondoskodás, ugyanis a csomagoknak köszönhetően közel 900 gyermek karácsonyát tettük igazán varázslatossá!

 

A kerületi kulturális színtereinkről ITT talál részleteket.