Ügyfélablak

Kézműves piacra várja a vevőket a Lehel Piac

Lehel Csarnok

Termelői és készítői kézműves piacot tartunk a Lehel Csarnokban májusban is. Kereskedőinket május 11-13-e között a galérián, a mozgólépcsőknél kereshetik.

Tiszaörsi száraztészták és sajtok

Ízletes, minőségi, adalékanyag-menetes száraztészták és kecskesajtok a Tiszaörsi Barázda Kézműves műhelyből.  Válasszon 6 és 8 tojásos Tiszaörsi leves valamint körettészták széles választékából! Keresse a kínálatban a durumtésztákat is! Kecskesajt és Parenyica sajt több féle ízesítésben kapható. Kóstolni is lehet.

Lanora kozmetikumok

A Lanora manufaktúra kozmetikumok növényi eredetű, prémium minőségű fürdő és testápolási termékek gyártásával foglalkozik.

A természetes, kézzel öntött és csomagolt natúr szappanok, aromaterápiás és természetes tusfürdők illóolajok, kiváló minőségű kivonatokat és természetes illatanyagokat tartalmaznak
Lanora termékkínálat:

18 féle natúr kézműves szappan
7 féle tusfürdő és aromaterápiás tusfürdő
100% Organikus ghánai sheavaj

Mézes sütemények Kozma Zoltán mézeskalács készítő népi iparművész műhelyéből

Hagyományos mézes puszedli, mézes figurák, mézes sütemények narancs és szilvalekváros, csokis, kókuszos, diós, mogyorós ízesítésben. Mézes lap, díszített és ütőfás mézes figurák kaphatók. A kínálatban BIO mézesek is megtalálhatók.

Termelői mézek, fejedelmi ízek

Fajtamézek, mézkülönlegességek a Mr. Méz méhészetből.

Több mint 20 féle méz kapható. A termékpalettán olyan különlegességek is megtalálhatók, mint az erdei és a Sajó völgye tájméz  A mézeket ajánlják sütéshez, főzéshez, teába, kávéba, limonádé ízesítéséhez vagy önmagában csemegeként.

Derecskei Fenséges

Reggelire, uzsonnára, sültekhez és süteményekhez válaszhatja a Derecskei Fenséges kézműves lekvárokat. Hagyományos gyümölcslekvárok, lekvár különlegességek és zöldségkrémek a termelőtől.

Alita kreatív műhelye

Ötletes, mutatós, új és újragondolt. Tartódobozok, tálcák, faliórák, kulcstartók, ajtókopogtatók és lakásdíszek Alita kreatív műhelyéből. Ásványkarkötők hölgyeknek és uraknak! Válasszon Alita valódi ásványokból és féldrágakövekből készített ékszer kínálatából!

Konyhai textíliák

Praktikus és esztétikus konyhai textíliák. Kötények, edényfogók, fedőfogók, sütőkesztyűk, konyharuhák, asztalterítők, kosárbélések, egyéb konyhai textil kiegészítők széles választéka várja a Konyhakész textil standján.

Boró Art ékszerek

Különleges divatékszert keres? Egyedi tervezésű ásvány és ezüst ékszerek mesés kínálatát hozza el Önöknek a Boro Art kínálata. Medálok, nyakláncok, karkötők, fülbevalók, gyűrűk, és ékszer kollekciók. Újdonságok és különlegességek. Ékesen pompázó kézműves ékszerek a Boró Art műhelyéből.

Anyukám kedvence 

Saját márkás kézműves lekvárok, lekvár különlegességek és szörpök. A tradicionális ízek mellett olyan lekvárkülönlegességek is megtalálhatók, mint a homoktövis, a tőzegáfonya, a vaníliás őszibarack, a csokoládés eper és a díjnyertes karamellás körtelekvár is létezik a kínálatban. Szörpök széles választékát hozzák el Önöknek.

Gyümölcsvelőt vagy hozzáadott cukor nélküli Fitt lekvárokat és szörpöket keres? Az Anyukám kedvence kínálatában megtalálja. Őrségi hidegen sajtolt olajok kaphatók.

Angyaltár ajándék

Legyen az névnap, születésnap vagy egy kedves gesztus, a ledes harisnyavirágok az év bármely szakában egyedi és különleges ajándékok lehetnek. Saját otthonát szeretné díszíteni? Ajándékozni szeretne? Találja meg az Angyaltár kínálatában a színben, méretben és stílusban is megfelelő harisnyavirág asztali díszeket. Egyedi elképzelése van?  A készítő megtervezi és elkészíti Önnek.

Regebolt Bőrdíszmű

Kézműves bőrövek, bőr divat kiegészítők és ajándéktárgyak széles választéka

Tarsolyok, övek, ékszerek, dísztárgyak, használati tárgyak, dobok, karikás ostorok, bicskatokok és kulcstartók a Regebolt standján. Megunta régi bőrövét? Bőr pénztárcát keres? A Regebolt standján a bőrdíszmű termékek széles választékával várják.