Ügyfélablak

Kézműves piacra várja a vevőket a Lehel Piac

Lehel Csarnok

Termelői és készítői kézműves piacot tartunk a Lehel Csarnokban szeptemberben is. Kereskedőinket szeptember 14-16-a között a galérián, a mozgólépcsőknél kereshetik.

Lanora kozmetikumok

A Lanora manufaktúra kozmetikumok növényi eredetű, prémium minőségű fürdő és testápolási termékek gyártásával foglalkozik.

A természetes, kézzel öntött és csomagolt natúr szappanok, aromaterápiás és természetes tusfürdők illóolajok, kiváló minőségű kivonatokat és természetes illatanyagokat tartalmaznak
Lanora termékkínálat:

  • 18 féle natúr kézműves szappan,
  • 7 féle tusfürdő és aromaterápiás tusfürdő,
  • 100% Organikus Ghánai Sheavaj.

 

Mézes sütemények Kozma Zoltán mézeskalács készítő népi iparművész műhelyéből

Hagyományos mézes puszedli, mézes figurák, mézes sütemények narancs és szilvalekváros, csokis, kókuszos, diós, mogyorós ízesítésben. Mézes lap, díszített és ütőfás mézes figurák kaphatók. A kínálatban a BIO mézesek is megtalálhatók.

Termelői mézek, fejedelmi ízek

Fajtamézek, mézkülönlegességek kaphatók a Mr. Méz méhészettől.

Több mint 20 féle méz, köztük olyan különlegességek, mint a gyógy-, az erdei és a Sajó völgye tájmáz is megtalálható. A mézeket ajánlják sütéshez, főzéshez, teába, kávéba, limonádé ízesítéséhez, vagy akár önmagába csemegeként.

Derecskei Fenséges

Hagyományos gyümölcslekvárok, lekvár különlegességek és zöldségkrémek a termelőtől! Reggelire, uzsonnára, sültekhez és süteményekhez, válassza a Derecskei Fenséges kézműves lekvárokat.

Alita kreatív műhelye

Ötletes, mutatós, új és újragondolt. Tartódobozok, tálcák, faliórák, kulcstartók, ajtókopogtatók és lakásdíszek Alita kreatív műhelyéből. Ásványkarkötők hölgyeknek és uraknak.

Válasszon Alita valódi ásványokból és féldrágakövekből készített ékszer kínálatából!

Boró Art ékszerek

Különleges divatékszert keres? Egyedi tervezésű ásvány és ezüst ékszerek mesés kínálatát hozza el Önöknek Boróka. Medálok, nyakláncok, karkötők, fülbevalók, gyűrűk, és ékszer kollekciók. Újdonságok és különlegességek kaphatók. Ékesen pompázó kézműves ékszerek a Boró Art műhelyéből.

Czesznak János -füstölt termékek, őstermelő, családi gazdálkodó

A házi kolbász, a sonkák készítésének hagyományát és ízvilágát nagyszüleitől, szüleitől vette át, melyre gyerekeit is tanítja. Fontosnak tartja a minőségi alapanyagot, ezért saját maguk által nevelt sertésből készítik a házi termékeiket.
Minden termékük tartósítószermentes, emellett a mesterséges adalékanyagoktól (ízfokozó, gyorsérlelő, állagjavító, nitrites pácsó) is mentes. Kizárólag asztali sóban érlelik a sonkákat, húsokat, és bükkfa meg akácfa fűrészporral füstölik.

A kínálatból: füstölt vékony kolbász, füstölt tarja, füstölt lapocka, füstölt angol szalonna, füstölt sonka, füstölt csülök.

Czesznak János szeptember 15-én és 16-án (pénteken és szombaton) érkezik a Kézműves piacra.

Anyukám kedvence 

Saját márkás kézműves lekvárok, lekvár különlegességek és szörpök kaphatók. A tradicionális ízek mellett olyan lekvárkülönlegességek, mint a homoktövis, a tőzegáfonya, a vaníliás őszibarack,  a csokoládés eper és a díjnyertes karamellás körte lekvár is megtalálható a kínálatban. Szörpök széles választékát hozzák el Önöknek.

Gyümölcsvelőt, vagy hozzáadott cukor nélküli Fitt lekvárokat és szörpöket keres? Az Anyukám kedvence kínálatában megtalálja. Őrségi hidegen sajtolt olajok kaphatók.

Regebolt bőrdíszmű

Kézműves bőrövek, bőr divat kiegészítők és ajándéktárgyak a Regebolt kínálatában. Tarsolyok, övek, pénztárcák, ékszerek, dísztárgyak, kulcstartók, használati tárgyak.  Megunta régi bőrövét? Bőrpénztárcát keres? A Regebolt standján a bőrdíszmű termékek széles választéka várja. Bőrövek méretre igazítása a helyszínen.

Mütymüty Műhely

Bodnár Mária kézműves Nyírbogdányból érkezik. Textilből és fonalból készült ajándék- és dísztárgyakat készít, főként hölgyeknek és gyerekeknek, emellett használati tárgyak is kikerülnek a kezei alól. Tanulmányai során varrónői képesítést és az iparművészet ifjú mestere címet szerezte meg. Az első perctől kezdve szép, esztétikus dolgokat akart készíteni, minőségi alapanyagokból, igényes munkával. Sok mindennel kísérletezett, végül a textilek, fonalak, filcek maradtak meg mint fő alapanyag. A textileket varrja, foltvarrásos applikációs és ólomüveg technikával díszíti, a különböző fonalakkal köt, horgol, és hímez, a filcből virágokat, figurákat készít. Eseti jelleggel gyöngyöt fűz, csipkét készít és makramézik is.

A változtatások jogát fenntartjuk.