Ügyfélablak

Kézműves piacra várja a vevőket a Lehel Piac

Lehel Csarnok

Termelői és készítői kézműves piacot tartunk a Lehel Csarnokban júniusban is. Kereskedőinket június 15-17-e között a galérián, a mozgólépcsőknél kereshetik.

Tiszaörsi száraztészták és sajtok

Ízletes, minőségi, adalékanyag-mentes száraztészták és kecskesajtok a Tiszaörsi Barázda Kézműves műhelyből. Válasszon 6 és 8 tojásos Tiszaörsi leves-, valamint körettészták széles választékából. Keresse a kínálatban a durumtésztákat is! Kecskesajt és Parenyica sajt többféle ízesítésben kapható. Kóstolni is lehet.

Lanora kozmetikumok

A Lanora manufaktúra kozmetikumok növényi eredetű, prémium minőségű fürdő és testápolási termékek gyártásával foglalkozik. A természetes, kézzel öntött és csomagolt natúr szappanok, aromaterápiás és természetes tusfürdők illóolajok, kiváló minőségű kivonatokat és természetes illatanyagokat tartalmaznak.
Lanora termékkínálat:

  • 18 féle natúr kézműves szappan
  • 7 féle tusfürdő és aromaterápiás tusfürdő
  • 100% Organikus Ghánai Sheavaj

 

Mézes sütemények Kozma Zoltán mézeskalács készítő népi iparművész műhelyéből

Hagyományos mézes puszedli, mézes figurák, mézes sütemények narancs és szilvalekváros, csokis, kókuszos, diós, mogyorós ízesítésben. Mézes lap, díszített és ütőfás mézes figurák kaphatók. A kínálatban a BIO mézesek is megtalálhatók.

Termelői mézek, fejedelmi ízek

Fajtamézek, mézkülönlegességek a Mr. Méz méhészetből. Több mint 20 féle méz. A termékpalettán olyan különlegességek, mint a gyógy az erdei és a Sajó völgye tájméz is megtalálható.  A mézeket ajánlják sütéshez, főzéshez, teába, kávéba, limonádé ízesítéséhez vagy akár önmagában csemegeként.

Derecskei Fenséges

Hagyományos gyümölcslekvárok, lekvár különlegességek és zöldségkrémek a termelőtől. Reggelire, uzsonnára, sültekhez és süteményekhez válassza a Derecskei Fenséges kézműves lekvárokat!

Alita kreatív műhelye

Ötletes, mutatós, új és újragondolt. Tartódobozok, tálcák, faliórák, kulcstartók, ajtókopogtatók és lakásdíszek Alita kreatív műhelyéből. Ásványkarkötők Hölgyeknek és Uraknak. Válasszon Alita valódi ásványokból és féldrágakövekből készített ékszer kínálatából!

Konyhai textíliák

A nyár színeiben pompázó konyhai textíliák széles választékával érkezik a Konyhakész textil. Kötények, edényfogók, sütőkesztyűk, konyharuhák, asztalterítők, kosárbélések és egyéb konyhai textil kiegészítők. Uzsonnás zsákok és kenyértartók PUL anyagból kaphatók. Öltöztesse konyháját és nappaliját új köntösbe! Válasszon a Konyhakész textil kínálatából.

Boró Art ékszerek

Különleges divatékszert keres? Egyedi tervezésű ásvány és ezüst ékszerek mesés kínálatát hozza el Önöknek Boróka. Medálok, nyakláncok, karkötők, fülbevalók, gyűrűk és ékszerkollekciók. Újdonságok és különlegességek. Ékesen pompázó kézműves ékszerek a Boró Art műhelyéből.

Anyukám kedvence 

Saját márkás kézműves lekvárok, lekvár különlegességek és szörpök. A tradicionális ízek mellett olyan lekvárkülönlegességek, mint a homoktövis, a tőzegáfonya, a vaníliás őszibarack, a csokoládés eper és a díjnyertes karamellás körte lekvár is megtalálható a kínálatban. Szörpök széles választékát hozzák el Önöknek. Gyümölcsvelőt vagy hozzáadott cukor nélküli Fitt lekvárokat és szörpöket keres? Az Anyukám kedvence kínálatában megtalálja. Őrségi hidegen sajtolt olajok kaphatók.

Angyaltár ajándék

Legyen az névnap, születésnap vagy egy kedves gesztus, a ledes harisnyavirágok az év bármely szakában egyedi és különleges ajándékok lehetnek. Saját otthonát szeretné díszíteni? Ajándékozni szeretne? Találja meg az Angyaltár kínálatában a színben, méretben és stílusban is megfelelő harisnyavirág asztali díszeket. Egyedi elképzelése van?  A készítő megtervezi és elkészíti Önnek.

Regebolt Bőrdíszmű

Kézműves bőrövek, bőr divatkiegészítők és ajándéktárgyak a Regebolt kínálatában. Tarsolyok, övek, pénztárcák, ékszerek, dísztárgyak, használati tárgyak, bicskatokok és kulcstartók. Megunta régi bőrövét? Bőrpénztárcát keres? A Regebolt standján a bőrdíszmű termékek széles választéka várja. Bőrövek méretre igazítása a helyszínen.