Ügyfélablak

Kerékpárpumpák a XIII. kerületben – mondja el véleményét!

AngyalZÖLD 3.0
Közterületek, parkolás

Hét kerékpárpumpát és két szervizpontot létesítettünk az elmúlt két évben a XIII. kerületben kerékpározók segítésére. Most közvélemény-kutatás keretében várjuk véleményüket. Kérjük, segítsék munkánkat az online kérdőív kitöltésével!

A XIII. Kerületi Önkormányzat kerékpáros stratégiájában meghatározott program keretében tavaly óta már hét helyszínre telepítettünk kerékpárpumpát a kerületben. A 2022. évben bevezetett új kerületi szolgáltatás részeként az egyre több ponton elérhető kerékpárpumpák mellett mostanra szervizpontok is találhatók a kerületben, immár két helyszínen: a Rákos-patak déli oldalán a Béke utca és a Tahi utca találkozásán kívül a Garcia Marquez parknál is igénybe vehetnek ilyen berendezést az erre járók.

A kerékpárpumpák kihelyezése a kerékpáros infrastruktúra bővítése érdekében, tervezett program keretében történik.

A XIII. Kerületi Önkormányzat célja, hogy a lakosok igényeinek megfelelően, a kerékpározók kerékpár-használati szokásait figyelembe véve helyezzen el olyan eszközöket, melyek a mindennapi közlekedésben segíthetnek. Annak érdekében, hogy a kerékpárpumpák és a szervizpontok kihelyezése ténylegesen a lakossági igényekhez igazodhasson, kérjük, segítsék munkánkat az online kérdőív kitöltésével!

A kérdőívet itt töltheti ki. 

A véleményüket 2023. november 20-ig várjuk.

Hét helyszínre telepítettünk kerékpárpumpát a XIII. kerületben annak érdekében, hogy segítsük a XIII. kerületieket és az erre közlekedőket. A kerékpárosok ezen kívül további két szervizponton is elháríthatják az útközben észlelt hibát, amennyiben szükség van rá.

A 2024. évben várhatóan új helyszíneken telepítünk pumpákat a biztonságos és környezetbarát kerékpározás segítése érdekében.

A 2022-2027. közötti időszakra vonatkozó kerékpáros koncepciót letölthető dokumentumként honlapunkon is megtalálja itt.