Ügyfélablak

Izgalmas programok a Múzeumok éjszakája keretében

Kultúra

Kivételes programokon vehetnek részt a XIII. kerületiek a Múzeumok éjszakája alkalmából. A Gólpassz, ha már mindenki a fociról beszél program az Angyalföldi József Attila Művelődési Központba hívja az érdeklődőket. Emellett városi sétára invitáljuk a kerületünkben élőket "A vaskohóktól a meeting room-ig" címmel. Önöket is várjuk, látogassanak ki a rendezvényünkre!

Különösen aktuális programkínálattal várjuk az érdeklődőket a Múzeumok éjszakája alkalmából a XIII. kerületbe. Két izgalmas programot kínálunk fiatalok és idősek részére egyaránt. Egyrészt az Angyalföldi József Attila Művelődési Központba, másrészt egy városi sétára hívjuk mindazokat, akik örömmel vennének részt a kerületi rendezvényeken.

 

Múzeumok Éjszakája az AJAMK-ban

Időpont: 2024. június 22. szombat, 19.00-23.00

Helyszín: Angyalföldi József Attila Művelődési Központ

A Múzeumok Éjszakája programjához csatlakozva idén is várjuk látogatóinkat az Angyalföldi József Attila Művelődési Központba. A rendezvény mottója a ”Gólpassz, ha már mindenki a fociról beszél”.

Foci, EB és XIII. kerületi sport témában hangulatos, vezetett kvízesttel készülünk, melyre várjuk a versenyzők előzetes jelentkezését június 21-ig. A kvízestet Bartha Álmos, a QuizNight alapítója tartja. A programon nem lesz hiány az ikonikus focis játékokból sem.

A gyerekek és a felnőttek egyaránt kipróbálhatják majd a FIFA és VR játékokat, illetve a csocsóasztalokat. Az est folyamán meghallgatjuk majd a legendás 6:3-as mérkőzést Szepesi György rádiós közvetítésében, sőt, még egy kis friss pop-cornnal is készülünk látogatóinknak.

Kvíz időpontok: 19.30 órától és 21.30 órától
Regisztráció a 19:30 órától kezdődő kvízre itt.
Regisztráció a 21:30 órától kezdődő kvízre itt.

A programon való részvétel ingyenes.

Múzeumok Éjszakája – A vaskohóktól a meeting room-ig

Városi séta Angyalföld irodaházai körül

Időpont: 2024. június 22. szombat, 14.00

Gyülekezési helyszín: Váci út 63. (József Attila Színház)

Angyalföld funkcionális és arculati átváltozása az elmúlt pár évtized leglátványosabb budapesti metamorfózisa volt. A városrész karakterét mára modern lakóparkok és irodaházak határozzák meg. Városi sétánk díszletét a kortárs látvány adja, a szövegkönyvét azonban a múltból merítjük.
A programon való részvétel ingyenes, de regisztrációköteles.

Regisztráció: maczobalazs@kult13.hu e-mail-címen.

A sétán kizárólag sikeres, visszaigazolt regisztrációval biztosított a részvétel.

További részleteket a XIII. kerület születésnapjának programsorozatáról ITT talál.

A kerületi kulturális színtereinkről ITT talál részleteket.

További információ és virtuális séta: www.kult13.hu