Ügyfélablak

Ilyen volt – ilyen lett a Göncöl utcai rendelő

Beruházás, fejlesztés
Ilyen volt - ilyen lett

Nagyszabású fejlesztéssel újult meg a Göncöl utcai rendelő. Alapos előkészítés és jelentős átalakítás eredményeként kívül-belül átalakult a háziorvosi rendelő a Göncöl utcában. A beruházás szeptemberben elkészült. Ilyen volt - ilyen lett rovatunkban elkészült beruházásokat, felújításokat, átalakításokat mutatunk be Önöknek. Megtekinthetik, milyen volt aktuális témánk régen, és milyen lett az elkészülést követően.

A Göncöl utcai rendelő épületegyüttesében a felújítást megelőzően 2021 végéig a Göncöl utcai épületszárnyban a földszinten 6 háziorvosi rendelő szolgálta a betegellátást a hozzájuk tartozó kiegészítő helyiségekkel. A felújítást indokolttá tette, hogy a várók, kiszolgáló helyiségek mérete mai színvonalon már nem volt megfelelő, az akadálymentes mosdó nem felelt meg az előírásoknak.

Ilyen volt:

A rendelőépület összes nettó hasznos alapterülete felújítás és bővítés után 843 négyzetméter, a bruttó szintterület 1034 négyzetméter. A rendelő nagyszabású átalakítása keretében a felnőtt háziorvosok részére szintenként 6-6 rendelőt alakítottunk ki. Az alapterületet egy új földszintes épületrésszel bővítettük.

Ilyen lett a Göncöl utcai rendelő:

Amennyiben észrevétele, kérdése van, itt megteheti.