Ügyfélablak

Ilyen volt a 2023. év – mondja el véleményét!

AngyalZÖLD 3.0
Közterületek, parkolás

Szerteágazó tevékenységgel, fejlesztésekkel, üzemeltetéssel végezzük feladatainkat nap mint nap a XIII. kerületért. Az év végén kérdőíves formában tekintjük át a 2023. esztendőt. Kérjük, segítse munkánkat a kérdőív kitöltésével!

Zöldterületi fejlesztések, intézményi felújítások, lakások, helyiségek bérbeadása, útfelújítás, kulturális és sportprogramok szervezése, sportlétesítmények üzemeltetése, parkolási engedélykiadás, Lehel Csarnok üzemeltetése – tevékenységeink szerteágazóak és a közszolgáltatások széles körét lefedik. A XIII. Kerületi Önkormányzat fejlesztéseit, fenntartási feladatait látjuk el a kerületi lakosság érdekeit, kéréseit szem előtt tartva.

A 2023. év összegzéseként kérdőívet készítettünk, melyben az idei évi fejlesztési és fenntartási feldatainkhoz kötődően várjuk válaszaikat. Kérjük, segítsék munkánkat az online kérdőív kitöltésével!

A kérdőívet itt töltheti ki. 

A véleményüket 2024. január 22-ig várjuk.

Rövid kisfilmben is bemutatjuk a XIII. Kerületi Közszolgáltató Zrt. mindennapi tevékenységét.

A XIII. Kerületi Közszolgáltató Zrt. a XIII. Kerületi Önkormányzat megbízásából 2024-ben is folytatja feladatellátását a közszolgáltatások területén.

Amennyiben észrevétele, kérdése van, itt megteheti.