Ügyfélablak

Idén is pályázhatnak járdatakarító gépek beszerzésére a társasházak

Közterületek, parkolás
Pályázati hírek

Takarítógépek beszerzésének támogatása járdatakarítási feladatok ellátására címen hirdetett pályázatot a XIII. Kerületi Önkormányzat. A korábbi években sikeres pályázat a 2023. évben is elérhető a XIII. kerületi társasházak és lakásszövetkezetek számára. A pályázati adatlap kitöltésével november 7-ig nyújthatják be jelentkezésüket az érdeklődők.

A járdatakarító gépek beszerzésére meghirdetett pályázat célja a társasházak, lakásszövetkezetek segítése takarítási kötelezettségük ellátásában. A társasházak az önkormányzati támogatással könnyebben és hatékonyabban tudják elvégezni a jogszabályi kötelezettségük szerinti járdatakarítási feladatot, ezáltal eredményesebben járulnak hozzá mindannyiunk közös érdekéhez, a kerület köztisztaságának javításához.

A pályázatokat a társasházi lakóközösségektől, lakásszövetkezetektől várjuk.

A társasházak szabadon – azaz gyártmány és típus kötöttsége nélkül – választhatják ki a gépeket, a pályázati kiírásban megadott műszaki követelményeknek megfelelően, figyelembe véve azt a célt, hogy a beszerezni tervezett eszközök alkalmasak legyenek a feladat elvégzésére, az ingatlannal határos közterületi járdák takarítására, tisztán tartására.

A pályázat kiírásakor rendelkezésre álló keretösszege: 3.400.000 Ft.

A pályázat az idei évben 2023. november 7-ig nyújtható be. A pályázat részletes tudnivalóit ITT találják.

A köztisztasággal kapcsolatos feladatokról, tudnivalókról, a feladatmegosztásról ITT nyújtunk átfogó tájékoztatást.