Ügyfélablak

Heti kulturális ajánló: vasútmodell kiállítás

Kultúra

November utolsó hétvégéjén Vasútmodell kiállítás és játszóház keretében ismerhetik meg a vonatozás érdekes részleteit, emblematikus járműveit a József Attila térre látogatók.

November 24-26. között különleges programmal várjuk látogatóinkat  az Angyalföldi József Attila Művelődési Központba.  Ezen a hétvégén Vasútmodell kiállítás és játszóház fogadja az érdeklődőket a József Attila téren.

A közönségkedvenc kiállítás egy igazi mesevilágba kalauzol, a következő állomása pedig az Angyalföldi József Attila Művelődési Központ, ahol igazi kincsekkel találkozhatnak majd az érdeklődők. A kiállítás keretében a felnőttek újra átélhetik gyermekkoruk legszebb időszakát. A gyerekek is az időutazás részeseivé válhatnak, fejleszthetik kézügyességüket, sőt az elektromosságról is tanulhatnak egyet s mást.

Számos érdekesség lesz fellelhető a terepasztalokon, többek között a mátyásföldi Ikarus gyár sematikus bemutatása működő autóbuszokkal, illetve trolibusszal, német táj, német vonatokkal a II. világháborútól az 1960-as évek végéig. Külön terepasztal idéz majd egy kis balatoni hangulatot gyönyörű különleges szerelvénnyel.

A BKV terepasztalon jól ismert járművek, köztük az UV villamos, a Bengáli, a Tátra köszönnek vissza. A kicsik örömére pedig közel 1000 darabos favonat-készlettel ellátott favonatos játszóház várja a családosokat.

A kiállítás mellett lesz lehetőség használt vonatokat, kisautókat és egyéb a vasútmodellezéssel kapcsolatos dolgot vásárolni.

További információkat ITT talál.

A kerületi kulturális színtereinkről ITT talál részleteket.

További információ és virtuális séta: www.kult13.hu