Ügyfélablak

Heti kulturális ajánló: Lakóközösségi Napok a Duna Teraszon

Kultúra

Színes programsorozat keretében várja a Lakóközösségi Napok idén is a XIII. kerületi lakosokat a kerület különböző pontjain. Legközelebb szeptember 14-én a Duna Teraszon tölthetnek el együtt egy izgalmas délutánt.

Évadzáró rendezvényre várjuk Önöket szeptember 14-én 15.00-19.00 óráig a Duna Teraszra. Töltsenek el ismét egy szuper délutánt a Lakóközösségi Napon, ezúttal a Kárpát utcához várjuk a XIII. kerületieket.

Szeptember második csütörtökén a Duna Terasznál a zöld környezet és a 85 éves kerület jegyében, a klímatudatos szemlélet mentén, a Zöld Ponttal, a Homoludenssel, az Egyesített Óvodával összeállított játékos, ismeretterjesztő programokkal várjuk a környéken lakó gyerekeket és szüleiket. Ezen kívül lehetőség lesz a helyi ügyek megbeszélésére és ifjúsági aktivitások gyakorlására is.

KRESZ pálya segít a helyes közlekedési szabályok elsajátításában, a Lokálpatrióták pedig a „Milyen volt a helyszín környéke, milyen most és milyen lesz?” kérdésre segítenek megadni a választ interaktív formában. Aki kíváncsi a testsebességére, az futással megmérheti azt. A fenntartható étkezés témája játékos tevékenységgel ezúttal is megjelenik a rendezvényen.

A jelenlevők megismerhetik a mentőkutyák életét. Nem marad el a gyerekek kedvence, az óriáscsúszda, a lufi figurakészítés, az arcfestés és a csillámtetoválás sem.

A Duna Teraszra tervezett rendezvény részletes programját ITT találják.

A kerületi kulturális színtereinkről ITT talál részleteket.

További információ és virtuális séta: www.kult13.hu