Ügyfélablak

Heti kulturális ajánló: Lakóközösségi Napok a Bulcsú parkban

Kultúra

Színes programsorozat keretében várja a Lakóközösségi Napok idén is a XIII. kerületi lakosokat a kerület különböző pontjain. Legközelebb augusztus 24-én a Bulcsú parkban tölthetnek el együtt egy izgalmas délutánt.

Augusztus 24-én 15.00-19.00 óráig ismét egy szuper Lakóközösségi Napra várjuk a XIII. kerületieket.

Ezúttal a Bulcsú parkban, a zöld környezet és a 85 éves kerület jegyében, a klímatudatos szemlélet mentén, a Zöld Ponttal, a Homoludenssel, az Egyesített Óvodával összeállított játékos, ismeretterjesztő programokkal várjuk a környéken lakó gyerekeket és szüleiket. Ezen kívül lehetőség lesz a helyi ügyek megbeszélésére és ifjúsági aktivitások gyakorlására is.

KRESZ pálya segít a helyes közlekedési szabályok elsajátításában, a Lokálpatrióták pedig a „Milyen volt a helyszín környéke, milyen most és milyen lesz?” kérdésre segítenek megadni a választ interaktív formában. Aki kíváncsi a testsebességére, az futással megmérheti azt. A fenntartható étkezés témája játékos tevékenységgel ezúttal is megjelenik a rendezvényen.

A jelenlevők megismerhetik a mentőkutyák életét. Nem marad el a gyerekek kedvence, az óriáscsúszda, a lufi figurakészítés, az arcfestés és a csillámtetoválás sem.

A Bulcsú parkba tervezett rendezvény részletes programját ITT találják.

A kerületi kulturális színtereinkről ITT talál részleteket.

További információ és virtuális séta: www.kult13.hu