Ügyfélablak

Heti kulturális ajánló: Közlekedési Kultúra Napja

Kultúra

A játék és a tanulás kerül a fókuszba május 10-én a Közlekedési Kultúra Napján a Radnóti Miklós Művelődési Központ kertjében.

Május 10-én 16.00-18.00 óra között a játéké és a tanulásé lesz a főszerep, a helyszín pedig a Radnóti Miklós Művelődési Központ kertje lesz. Első alkalommal rendezzük meg a Közlekedési Kultúra Napját.

A közlekedésbiztonság alapelveinek elsajátítása már kisgyermekkorban fontos. Az óvodások és kisiskolások nagy része is használ olyan járműveket, mint a kismotor, a roller vagy a bicikli. A kerületi polgárőrség segítségével próbáljuk megmutatni a gyerekeknek a biztonságos közlekedés alapjait.

KRESZ tanpályával, tesztlappal, műszaki mentő bemutatással, tematikus kézműves foglalkozással és sétáló lufihajtógató bohóccal is készülünk a kicsik és nagyok számára. Ehhez kapcsolódva egy kerítéskiállítást is bemutatunk, Gyukics Péter kerületi fotóművész témához kapcsolódó fényképeiből. A kiállítás május 11-25-ig megtekinthető. A programon való részvétel díjtalan, de regisztrációköteles.

További információkat ITT talál.

A kerületi kulturális színtereinkről ITT talál részleteket.

További információ és virtuális séta: www.kult13.hu