Ügyfélablak

Heti kulturális ajánló: Kis éji zene a Szent István parkban

Kultúra

Az idei évben számos különleges, sokak által kedvelt előadóművésszel találkozhatnak a nyár folyamán megszervezett Nyáresti Koncertek programsorozaton. Legközelebb július 30-án, idén immár az ötödik alkalommal.

Július 30-án 19 órától Kálloy Molnár Péter és Farkas Izsák estjére várunk minden érdeklődőt a Szent István parkba.

Kálloy Molnár Péter színész, rendező, zeneszerző. Sokak kedvence. Három saját lemeze jelent meg, különös szenvedélye, hogy csak a legjobb zenészekkel játszik együtt, így partnere volt már Fekete Kovács Kornél, Hrutka Róbert, Palya Bea. Ezúttal Farkas Izsákkal készített egyedi, sírós-nevetős, könnyed, de mégis tartalmas zenei anyagot. Versek, népdal átdolgozások, burleszkek, zenei csemegék.

75 perc vers zene új köntösben. Farkas Izsák az utóbbi évek egyik legnagyobb zenei tehetsége. Klasszikus hegedűvirtuóz, aki mozarti játékossággal száguldozik Bachtól a XXI. századi zenéig és vissza. A népdalok világától a Vuk zenéjéig sok mindent érint átirataiban, közben önmagát kíséri.

Az idei nyáron is különleges, előadóművészeket, érdekes koncerteket hallgathatnak meg az immár 23 éve minden évben megszervezett Nyáresti Koncertek programsorozaton.

A Szent István parkban hangulatos koncertélményekkel várjuk a látogatókat.

A részvétel díjtalan.

Bővebb információ ITT olvasható.

A kerületi kulturális színtereinkről ITT talál részleteket.

További információ és virtuális séta: www.kult13.hu