Ügyfélablak

Heti kulturális ajánló: Holt költők társasága

Kultúra

A József Attila Művészeti Napok és a PénteK13 programsorozat keretében Holt költők társasága címmel láthatnak produkciót április utolsó péntekén az érdeklődők a József Attila téren.

Április 26-án 19 órától egy igazán drámai, elgondolkodtató színházi estre várjuk látogatóinkat az Angyalföldi József Attila Művelődési Központba a József Attila Művészeti Napok és a PénteK13 programsorozat keretében.

A múlt század közepén egy hagyománytisztelő amerikai iskola tanári karában felbukkan egy különc, sajátos módszerekkel oktató pedagógus, John Keating. A rigorózus szabályok szerint tanuló diákok életét felkavarja a jövevény, aki azt szeretné, vegyék észre, hogy gondolataik szabadon szárnyalhatnak, hogy életük maga a művészet. A diákok lassan elkezdik felfedezni saját személyiségüket, az iskolában pedig visszafordíthatatlanul elindul a lázadás.

Az 1989-es világsikerű Oscar-díjas filmklasszikus írója, Tom Schulman maga készítette el forgatókönyvének színpadi változatát, ezt mutatja be az Átrium a számtalan szakmai és kritikai díjjal elismert Vidovszky György, az ifjúsági drámák avatott szakembere rendezésében.

További információkat ITT talál.

A kerületi kulturális színtereinkről ITT talál részleteket.

További információ és virtuális séta: www.kult13.hu