Ügyfélablak

Heti kulturális ajánló: családi társasjáték fesztivál

Kultúra

Április 19. és 21. között családi társasjáték fesztivál várja a gyerekeket és a felnőtteket az Angyalföldi Gyermek- és Ifjúsági Házban. Mindenkit szívesen látnak 4-101 éves korig, a fókuszban a nyomozós játékok lesznek.

Különleges, családi programmal készülünk a kicsik és nagyok számára április 19-21. között az Angyalföldi Gyermek- és Ifjúsági Házban. A homoludens.hu Egyesület szervezésében a nyomozós játékok lesznek ezúttal nagyító alatt.

Egész hétvégén fergeteges játékparádé várja a 4-101 éves korosztályt. Nem véletlen a játékfesztivál elnevezés, hiszen kvíz, családi, készségfejlesztő, kooperatív, logikai, bűnügyi, és persze nyomozós társasok segítségével érezhetjük majd igazán jól magunkat. Szombaton, április 20-án társasjáték-versenyekkel is készülünk, négy féle játékkal, több fordulóval várjuk az érdeklődőjet. A versenyekre előzetesen 04.14-ig lehet jelentkezni az info@homoludens.hu e-mail címen.

Az a XIII. kerületi iskola, ahonnan a legtöbb (de legalább 20) diák érkezik, egy 80.000 Ft értékű játékdélutánt nyer a homoudens.hu Egyesület közreműködésével.

További információkat ITT talál.

Az április 20-i programokról ITT olvashat.

Az április 21-i programokról ITT olvashat.

A kerületi kulturális színtereinkről ITT talál részleteket.

További információ és virtuális séta: www.kult13.hu