Ügyfélablak

Haladó kerékpárosbarát település és munkahely címet nyertünk

Közterületek, parkolás

Haladó Kerékpárosbarát Település címmel ismerték el a XIII. Kerületi Önkormányzat munkáját és eredményességét a kerékpárosbarát intézkedések terén. Egyúttal Haladó Kerékpárosbarát Munkahely címet érdemelt ki a XIII. Kerületi Közszolgáltató Zrt.

Hosszú évek óta kerékpárosbarát fejlesztéseket és üzemeltetést folytat a XIII. Kerületi Önkormányzat, mely nagymértékben hozzájárult ahhoz, hogy Haladó Kerékpárosbarát Település 2022. címmel ismerték el a XIII. kerületet. A Magyar Közlekedéstudományi és Logisztikai Intézet által meghirdetett pályázat elismerése kifejezi, hogy a XIII. Kerületi Önkormányzat fejlesztéseivel és segít előmozdítani a fenntartható közlekedést és életmódot.

Egyidejűleg Haladó Kerékpárosbarát Munkahely 2022. címmel ismerték el a XIII. Kerületi Közszolgáltató Zrt. tevékenységét.

A kerékpáros közlekedés segítése a XIII. Kerületi Önkormányzat számára kiemelt cél. A XIII. Kerületi Önkormányzat a kerékpáros közlekedés segítése érdekében stratégiát dolgozott ki, melynek első időszakában a 2022-2027 közötti terveket és feladatokat határozta meg. A koncepciót ezen az oldalon letölthető dokumentumok között találja meg.

Közlekedésbiztonsági témákról ITT olvashat bővebben.