Ügyfélablak

Felújítjuk a Katona József utca és a Tátra utca egy-egy szakaszát

Közterületek, parkolás

Júniusban megkezdjük a Katona József utca Hegedűs Gyula utca és Visegrádi utca közötti szakaszának felújítását. Ezt követően is folytatódik az útfelújítás az Újlipótvárosban: júliusban várható a Tátra utca Csanády utca és Victor Hugo utca közötti szakaszának beruházása.

Június közepén kezdjük meg a Katona József utca III. ütemének a felújítását, ekkor a Hegedűs Gyula utca és Visegrádi utca közötti 93,34 méteres szakasza kerül sorra.

A munkálatok során felújítjuk a teljes aszfalt burkolatot, a határoló szegélysort, a kapubeállókat és a zöld területeket is.

Az aszfalt szerkezet kialakítását az eredeti burkolat magasságában és lejtésében, megváltozott vonalvezetéssel végezzük, biztosítva a csapadékvíz elvezetését.

Az utcába való behajtást a kivitelezés ideje alatt lezárjuk, figyelemmel leszünk azonban a helyi lakosok ki- és behajtására. A kapubeállók előtti burkolatkialakítási munkálatok ideje alatt pedig – legfeljebb három napig – korlátozzuk a kapukon való behajtást.

A Katona József utca mindkét oldalánál felújítjuk a járda burkolatát a Hegedűs Gyula utcától egészen a Visegrádi utcáig. Az építés ideje alatt  a gyalogosforgalmat az ellentétes oldalra tereljük, azonban az épületekbe való ki- és bejutást folyamatosan biztosítjuk.

A teljes felújítás várhatóan szeptember 8-ra fejeződik be. Az építkezésekkel járó kellemetlenségekért előre is megértésüket kérjük, türelmüket köszönjük!

A tervek:

A Katona József utca III. ütemének kiviteli tervdokumentációját ITT találják.

Júliusban megkezdjük a Tátra utca Csanády utca és Victor Hugo utca közötti 98,19 méteres szakaszának felújítását.

A munkálatok során felújítjuk a teljes aszfalt burkolatot, a határoló szegélysort, a kapcsolódó járdaszakaszokat és négy új zöldterületet is kialakítunk. A teljes járdaszerkezet felújítását 6 centiméteres, szürke színű térkővel rakjuk ki.

Az aszfaltszerkezet kialakítása az eredeti burkolat magasságában és lejtésében történik, ezzel biztosítva a csapadékvíz elvezetését.

A Tátra utca mindkét oldalánál felújítjuk a járda burkolatát a Csanády utcától egészen a Victor Hugo utcáig. Az építés ideje alatt  a gyalogosforgalmat az ellentétes oldalra tereljük, azonban az épületekbe való ki- és bejutást folyamatosan biztosítjuk.

Az utcába való behajtást a kivitelezés ideje alatt lezárjuk, azonban figyelemmel leszünk a helyi lakosok ki- és behajtására.

Az építkezésekkel járó kellemetlenségekért előre is megértésüket kérjük, türelmüket köszönjük!

A tervek:

A Tátra utca érintett szakaszának kiviteli tervdokumentációját ITT tekinthetik meg.