Ügyfélablak

Családbarát Vállalat vagyunk

Intézkedéseinkkel érdemelte ki Társaságunk a Családbarát Vállalat címet. Célunk, hogy kiemelt figyelmet fordítva a családosok igényeire, a munkatársaink testi és lelki egészségére, a kialakított jó gyakorlatokat tartsuk meg, ezek mellett lehetőség szerint újakat vezessünk be.

A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom által kiírt pályázat az idei évben 10. alkalommal díjazta a munka és magánélet összehangolásában, a munkahelyi és családi álmok együttes megvalósításában kiemelkedő támogatást nyújtó munkáltatókat.

A családbarát intézkedéseinek, programjainak, jövőbeni terveinek pályázati bemutatása után, azok eredményeinek, intézkedéseinek figyelembe vételével a mozgalom érdemesnek találta cégünket arra, hogy a Családbarát Vállalat címet a következő évben is viseljük. Ezzel emberségünket, munkavállaló-barát szemléletünket jó példaként ajánlják a többi magyar vállalat számára.

A cím elnyerése megerősít bennünket abban, hogy kiemelt figyelmet fordítva a családosok igényeire, a munkatársaink testi és lelki egészségére a kialakított jó gyakorlatokat megtartva és újakat bevezetve a jövőben továbbra is fejlesszük a családbarát tevékenységünket. Valljuk, hogy a kerületi lakosság szolgálatában végzett munkánk sikerességének kulcsfontosságú tényezője kollégáink elégedettségének, harmonikus, kiegyensúlyozott életvitelének biztosítása. Ennek szellemében és a közszolgálat, a közszolgáltatások melletti elkötelezettséggel végezzük munkánkat nap mint nap.

A díjátadóról, a díjazottakról ide kattintva olvashatnak bővebben az érdeklődők.