Ügyfélablak

Már lehet jelentkezni a Balkonzöldítési pályázatra

AngyalZÖLD 3.0
Pályázati hírek

Idén első alkalommal lehet jelentkezni balkonzöldítési pályázatra a XIII. kerületben. Szeptember 16-ig adhatják be a pályázatokat azok, akik a XIII. Kerületi Önkormányzat pályázatán szeretnének részt venni. A legszebbnek ítélt erkély tulajdonosa 150 ezer forintban részesülhet.

Új pályázatot ír ki a XIII. Kerületi Önkormányzat a 2024. évben. A Balkonzöldítő pályázatra már lehet jelentkezni, melynek célja a kerületi lakosok erkélyeinek zöldítése, ezzel az utcák zöldfelületi és arculati fejlesztése. A pályázat célkitűzése, hogy a kerületi erkélyek zöldfelületekben gazdagodjanak, megújuljanak, és az erkélyüket gondozó, ezzel az utcaképet gazdagító lakosok munkáját elismerjük.

Ennek érdekében a Balkonzöldítő pályázat keretén belül az erkélyek szépítésére kérjük a helyi lakosokat, akik Budapest XIII. kerület területén külső erkélyes ingatlannal rendelkeznek. A fenti cél érdekében jelen pályázat keretén belül díjazás útján támogatjuk a kerületi magánszemélyeket lakókörnyezetük szépítésében, a városi növényfelületek létesítésében.

A pályázatra a XIII. kerületben állandó lakcímmel és erkélyes ingatlannal rendelkező magánszemélyek pályázhatnak a pályázati kiírásban szereplő feltételekkel.

 

Határidők:

  • A pályázatok benyújtásának határideje                                   2024. szeptember 16.
  • Nyertes jutó pályázók kiértesítése                                            2024. november 8.
  • Eredményhirdetés a 2024. évi Kertbarát konferencián        2024. november 21.

 

Várjuk jelentkezésüket, vegyenek Önök is részt a pályázaton.

További részletek elérhetők a részletes pályázati kiírásban.