Ügyfélablak

Heti kulturális ajánló: Tücsökkerti Piknik a legkisebbeknek

Kultúra

Július utolsó szombatján várjuk a legkisebbeket Tücsökkerti Piknikre. A 3-7 éves korosztály tagjai és szüleik az Ágacska című zenés programon vehetnek részt, melyen Baranyai Anita és Tóth Mátyás, a mutatványos bábos színészpár szórakoztatja az apróságokat. Mindenkit szeretettel várunk.

Július 27-én 17.00 órától ismét Tücsökkerti Piknikre invitáljuk a 3-7 éves korosztályt és szüleiket, nagyszüleiket a Tücsöktanya kertjébe.

Ezúttal az Ágacska című zenés programra érkezhetnek a legkisebbek, a produkciót Baranyai Anita és Tóth Mátyás előadásában élvezhetik.

A mutatványos bábos színészpár gurulós kocsijával járja a világot – így érkeznek az előadás helyszínére is. Dalolnak, játszanak a szokott rendben, majd egyszer csak leesik egy ág a föléjük magasodó fáról. Elkezdődik Ágacska csodás története, amely során a kancsali Dani kacsa, az állandóan röhögő Berci béka és a bátor Pösze egérke elindulnak, hogy megkeressék az embert, aki tudomásuk szerint, ki tudja őket gyógyítani bajukból. Útjuk során igaz barátságot kötnek, s a történet végére nemcsak a kis állatok, de a nézők, s a játszók is igazi boldogságra lelnek.

 

További információkat ITT talál.

A kerületi kulturális színtereinkről ITT talál részleteket.

További információ és virtuális séta: www.kult13.hu