Ügyfélablak

Megkezdődött az Üteg utcai kutyafuttató felújítása

Közterületek, parkolás

Ezen a héten megkezdődött az Üteg utcai kutyafuttató felújítása. A XIII. Kerületi Önkormányzat beruházásában Angyalföld 730 négyzetméter alapterületű futtatója újulhat meg, ami a környékbeli kutyások számára jelentős előrelépést hoz majd.

Már zajlanak a munkálatok az Üteg utcai kutyafuttatóban. Az Országbíró lakótelep mellett, a Lidl mögötti területen található létesítmény jelentős mértékben újul meg a most kezdődött munkálatok keretében.

A beruházás részeként 142 négyzetméter hosszan új kerítést létesítünk a futtató körül.

A kutyák számára 1 új agility eszközt helyezünk ki, oktató asztallal bővül a kínálat. Új, billenővályús ivókutat helyezünk el a területen. Az idők során elhasználódott három régi ülőbútor helyett 2 új kerül a helyszínre. Három új szemetest telepítünk, emellett 2 ebürülékgyűjtő-edény is helyet kap a futtatóban.

A felújítást követően a jelenlegi 2 bejárat helyett 3 áll majd a kutyák és gazdáik rendelkezésére.

A kutyafuttatóban található, több mint 25 méter magas jegenyenyárfa védelme érdekében földfeltöltést végzünk, a fa köré növényvédelmi okokból kalodát építünk.

Amennyiben észrevétele, kérdése van, itt megteheti.

 

Ilyen volt – ilyen lett rovatunkban is bemutattunk Önöknek futtatófejlesztést, a Marina parti kutyafuttató létesítését ismerhették meg így.

Ilyen volt – ilyen lett rovatunk jubileumi válogatását itt tekinthetik meg.