Ügyfélablak

Idén is napvitorlák adnak árnyékot a kerületi játszótereken

Közterületek, parkolás

Valamennyi szokott helyszínre kihelyeztük a napvitorlákat a kerületi játszótereken, de új helyekre is kerültek árnyékolók. Idén összesen 39 helyre került napvitorla homokozók fölé vagy más helyszínekre a naptól való védelem érdekében. Így a napsütéses időszak beköszöntével már védett területeken játszhatnak a gyerekek.

Kikerültek a napvitorlák a játszóterekre, ezzel a legnagyobb melegben is védjük a kerületi homokozókban játszó gyerekeket. A XIII. kerület legkülönbözőbb pontjain több tucat helyszínen kerültek ki napvitorlák árnyékolás céljával a homokozók fölé vagy más látogatott területekre.

Harminckilenc helyszín – 62 napvitorla

Összesen 39 helyszínen szereltünk fel napvitorlákat. Akadnak játszóterek, ahol a hely adottságaira tekintettel több napvitorla is védi a legkisebbeket.

A napvitorlák együttesen több mint 1400 négyzetméternyi felületükkel adnak árnyékot kisebbeknek és nagyobbaknak a játék idejére.

A homokozókban általában sok időt töltenek a gyerekek és könnyen belefeledkeznek a játékba – jól jön az árnyékolás.

Az elmúlt időszakban beruházásaink során is kihelyeztünk napvitorlákat, így a Szováta téri és a Gyöngyösi sétány játszóterére is kerültek árnyékolók, ahogy a Thurzó parkban a csocsóasztal környezetében és a Dráva parkban a fitneszparkban és a játszótéren tartózkodók is naptól védett részen tölthetik idejüket.

Az alábbi két képen a két utóbbi helyszínt láthatják. A Dráva parkban található négy napvitorla mellé hamarosan egy ötödiket is telepítünk a csúszda fölé.

A kerületi játszóterekről itt olvashat további információkat.

 

Amennyiben észrevétele, kérdése van, itt megteheti.